Tilbud
Klitmøller Collective Jumpsuits | Kvinder Marna print jumpsuit Black Bottom/Moss Green/Sky Blue Flowers

DKK180 DKK88

Marna print er en mønstret buksedragt med korte ærmer, lange, brede ben, to sidelommer, v-udskæring med knapper og bindebånd i taljen.Det gennemgående blomsterprint skaber et friskt …

På lager

, Varenummer (SKU): LSE587/TN69080 Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Marna print er en mønstret buksedragt med korte ærmer, lange, brede ben, to sidelommer, v-udskæring med knapper og bindebånd i taljen.Det gennemgående blomsterprint skaber et friskt og feminint udtryk. Hvis du er vild med vores ensfarvede Marna jumpsuit er denne udgave et step-up og dermed det næste skridt i garderoben. Kombinerer du buksedragten med et par fine sko eller høje hæle, er dragten også et særdeles virkelig velegnet til fest.Vi anbefaler at vælge din normalt foretrukne størrelse. Hvis du hælder mellem to størrelser, vil vi dog anbefale at vælge den mindste af de to størrelser for at opnå en optimal pasform. Lyocell er et naturligt materiale fremstillet af træcellulose fra eucalyptus, birk eller egetræer. Lyocell materiale har en meget glat overflade og et smukt udseende. Lyocell er blød, åndbar, let, behagelig og holdbar. Dens elasticitet og styrke gør den perfekt til de lidt lettere tekstiler. Selvom lyocell er lidt dyrere end bomuld eller hør, er kvaliteten det værd.100% Lyocell.Maskinvaskes ved 30 °.Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klitmøller Collective Jumpsuits | Kvinder Marna print jumpsuit Black Bottom/Moss Green/Sky Blue Flowers”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Altid Gratis Forsendelse Og Returnering
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: